BLOGIN TAKANA

Olen lahtelainen viestinnän ja markkinoinnin sekatyönainen Terhi Kangas. Perustin  henkilöyritykseni Toteuttamo VERBAALIn lokakuussa 2015.

Vapaa verbaalikko ei ole koskaan ollut täysverinen yritysblogi. Perustin sen digitaaliseksi arkistoksi oikeastaan kaikelle sellaiselle, jonka itse koen arkistoimisen arvoiseksi. Mukana on ajatuksiani yrittäjyyydestä, paikallisille yrityksille kirjoittamiani yrittäjätarinoita sekä Kunto & terveys -lehden kolumneja (jotka lehti julkaisee ainoastaan printtinä). Iso rooli on myös rakkaalla juoksuharrastuksellani.

Tällä hetkellä Toteuttamo Verbaalin lisäksi työskentelen kahdessa muussakin yrityksessä. Vastaan yhtenä perustajaosakkaana lahtelaisen coworking-tila Dooroomin viestinnästä. Kaikkein suurin tekemisen palo leiskuu juuri nyt hyvää tekevälle lastenkirjasarjalle, jota kehitämme yhdessä yhtiökumppanini Anna Aallon kanssa Merkityskirjat Oy:n kautta. Lastenkirja-startupin vaiheita olen dokumentoinut kesästä 2017 lähtien Merkitysblogiin, jonka myötä tämä blogi on jäänyt hieman taka-alalle. Kaikkea kun ei vain ehdi, vaikka miten haluaisi.

Voit halutessasi ottaa minuun yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Ansioluettelooni voit tutustua LinkedInissä.