BLOGIN TAKANA

Olen lahtelainen viestinnän ja markkinoinnin sekatyönainen Terhi Kangas. Perustin oman yritykseni Toteuttamo Verbaalin lokakuussa 2015.

Vapaa verbaalikko ei ole koskaan ollut täysverinen yritysblogi. Perustin sen digitaaliseksi arkistoksi oikeastaan kaikelle sellaiselle, jonka itse koen arkistoimisen arvoiseksi. Mukana on ajatuksiani yrittäjyyydestä ja markkinoinnista, kirjoittamiani yrittäjätarinoita sekä Kunto & terveys -lehden kolumneja (jotka lehti on julkaissut ainoastaan printtinä). Myös rakas juoksuharrastukseni vilahtelee mukana omina kirjoituksina, koska erillistä juoksublogia en ole halunnut perustaa.

Toteuttamo Verbaalin lisäksi minua työllistää pieni tilauskirjakustantamo nimeltä Merkityskirjat, jota kehitän yhtiökumppanini Anna Aallon kanssa. Lastenkirja-startupin vaiheita olen dokumentoinut kesästä 2017 lähtien Merkitysblogiin. Koska suurin osa perheellisen yrittäjän työajasta menee asiakkaiden töihin, ilmestyy molempiin blogeihini uusia sisältöjä (liian) harvoin.

Älkää siis tehkö niin kuin minä teen, vaan niin kuin minä neuvon. Blogilla on hyvä olla selkeä teema ja kohderyhmä, huolella mietitty julkaisusuunnitelma ja sitä on hyvä päivittää aktiivisesti. Ei vain silloin kun ehtii/muistaa/innostuu.

Voit halutessasi ottaa minuun yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Ansioluettelooni voit tutustua LinkedInissä.