BLOGIN TAKANA

Olen lahtelainen viestinnän & markkinoinnin sekatyönainen ja lastenkirjailija Terhi Kangas. Perustin oman yritykseni Toteuttamo Verbaalin lokakuussa 2015.

Vapaa verbaalikko ei ole koskaan ollut täysverinen yritysblogi. Loin sen digitaaliseksi arkistoksi oikeastaan kaikelle sellaiselle, jonka itse koen arkistoimisen arvoiseksi. Mukana on ajatuksiani yrittäjyyydestä ja markkinoinnista, kirjoittamiani yrittäjätarinoita sekä Kunto & terveys -lehden kolumneja (jotka lehti julkaisi ainoastaan printtinä). Myös rakas juoksuharrastukseni vilahtelee mukana omina kirjoituksina, koska erillistä juoksublogia en ole halunnut perustaa.

Bloggaan aivan liian harvoin ja hyvin epätasaisessa rytmissä. Se harmittaa itseäni, mutta toisaalta: jos minulla olisi aikaa kirjoittaa omaan blogiin säännöllisesti, se todennäköisesti kertoisi siitä, että yrittäjällä on (liian) vähän laskutettavia töitä. Asiakastyöt menevät aina ykköseksi – niin se vain menee pienyrittäjän elämässä. Ja ennen omaa blogia tulee marssijärjestyksessä usein perhe/vapaa-aika.

Älkää siis tehkö niin kuin minä teen, vaan niin kuin minä neuvon. Blogilla on hyvä olla selkeä teema ja kohderyhmä, huolella mietitty julkaisusuunnitelma ja sitä on hyvä päivittää aktiivisesti. Ei vain silloin kun ehtii/muistaa/innostuu.

Voit halutessasi ottaa minuun yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Ansioluettelooni voit tutustua LinkedInissä.