Toteuttamo Verbaalin kesälomat 2022: pisin lomapätkä 7.-26.7.

Niin sitä kuulkaa tuli eilen käytyä koulun kevätjuhlissa, joissa EI laulettu suvivirttä. Näin se maailma muuttuu! Hetki saattaa mennä asian sisäistämiseen.

Onneksi sentään siihen on palattu, että juhlat ylipäätään vietettiin yleisön kera, sillä kyllähän koululaiset ovat juhlatunnelmansa ansainneet pitkän kouluvuoden päätteeksi. Olikin ensimmäinen lastemme koulujen tarjoama yleisötilaisuus 2020-luvulla. Voin kertoa, että suvivirren puutteesta huolimatta ilman nenäliinoja en eilisillasta selvinnyt. Koronapatoumat kai sieltä vyöryivät yli laidan täydellä voimalla.

Vauhdikkaan työkevään päätteeksi täytyy myöntää, että loma väijyy täälläkin jo aktiivisesti mielessä. Olisi niin paljon hienoja juttuja kerrottavaksi ja monta blogautusta olisin voinut tämänkin kevään töistä kirjoittaa monesta eri näkökulmasta, mutta kun tämä aika mokoma on rajallista.

Toteuttamo Verbaalin Facebook-sivuille olen yrittänyt ehtiä edes pikaisia päivityksiä tehdä kiireistä huolimatta. Sieltä voi käydä kurkistelemassa.

Ehkäpä jossain kohtaa, kun meno vähän rauhoittuu, ehdin tarkemmin raportoida siitä, mitä kaikkea on viestinnän ja markkinoinnin yrittäjän arjessa viimeaikoina tapahtunut. Kaikkea. Lyhyesti tiivistettynä.

Mutta nyt siis tämän lyhytblogautuksen teemaan eli…

Toteuttamo Verbaalin kesälomat 2022

Harjoittelen lomailua lyhyesti kesäkuun alussa eli olen out of office 8.-10.6.

Pidemmin otan sitten kesähuilia 7.-26.7.

Mitään uutta en ehdi työlistoilleni ottaa ainakaan ennen elokuuta ja elokuukin täyttyy jo työkalenterissa vauhdilla. Tilanteesta olen kovasti kiitollinen mahtaville asiakkailleni.

Kiitos tästä keväästä ja oikein rentouttavaa kesälomaa kaikille, milloin sen aika itse kullakin kalenterissa tulee!

Tellu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s