Kiertueohjelman päivitys: Hki -> Hml

No niin. Onneksi laitoin KIRJOITAN paremmin kuin juoksen -kiertueen ohjelmaan klausuulin Oikeudet muutoksiin pidätetään. Sillä niitähän näemmä tulee jo ennen kuin koko kiertue on edes päässyt kunnolla alkuun.

Bongasin siis innoissani kiertueohjelmaan Helsinki Twilight Runin, jonne olisi ollut hienoa mennä juoksemaan hyvän asian puolesta. Osallistumismaksusta siis kymppi menee Syöpäsäätiölle.

Mutta mutta… Innoissani olin myös jättänyt kurkkaamasta kalenteriin, jossa lukee kyseisen päivän kohdalla merkintä Eppu Normaali 40 v. Ratina.

Tamperelainen sydänystäväni täyttää elokuussa 40 vuotta ja koska meillä on sangen epäilyttävä yhteinen menneisyys suomipopin ja Manserockin suurina faneina, ei minulla oikeastaan ollut mitään vaihtoehtoja ystäväni 40-vuotislahjan suhteen.

6.8. jorailemme siis Ratinan stadionilla ja laulamme lujaa, mutta epävireisesti yhteisiä nuoruusvuosien hittieppuja. Ei juoksua. Korkeintaan spurtti terassille konsertin päätteeksi.

Sori vaan lenkkarit, mutta joskus bling-bling-sandaalit vain vetävät pidemmän korren.

Helsinki Twilightissa oli tarkoituksena juosta vain kymppi. Korvaan sen kiertueohjelmassa Hämeenlinnan kympillä viikkoa aikaisemmin eli 30.7. Olen juossut Hämeenlinnassa kaksi kertaa puolimaratonin ja pidän todella tapahtuman tunnelmasta ja reitistä. Heinäkuinen ajankohta on vain molemmilla kerroilla pitänyt huolen siitä, että hiki on virranut. Saas nähdä juostaanko tänäkin vuonna helteessä…

Päivitetty kiertueohjelma näkyy kuvassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s