KIRJOITAN paremmin kuin juoksen -kiertue 2016

Helsinki City Runin jälkeen päähäni pälkähtäneen kiertueen etapit on nyt valittu. Kiertueen ideana on siis omaksua uudenlaista ajattelutapaa juoksemiseen myös maksetuissa tapahtumissa.

Aina ei tarvitse numerolappu rinnassakaan juosta verenmaku suussa maksimisykkeillä. Puolimaraton voi olla pitkä rauhallinen lenkki, jolla palvelu pelaa eli juomahuolto on hoidettu puolestani. Uusia pitkismaisemia tuttujen kotikulmien koluamisen sijaan ja takuuvarmasti juoksuseuraa. Ihan älyttömän hyvä ajatus tämä! Joko saa juosta?

Onhan tällainen kiertue kieltämättä hieman kallis tapa lenkkeillä, mutta olkoon. Tuskinpa Toteuttamo VERBAALI tämän takia velkasaneeraukseen joutuu. Ja voisi sitä ihminen typerämpiinkin kotkotuksiin rahojaan hussata. Esimerkiksi sauhuttelemalla ne ilmaan.

Tämä on nyt minun tämän kesän juttuni, josta olen hillittömän innoissani. Kyllä sellaiseen asiaan voi vähän investoidakin.

7 x puolikas + 1 x kymppi

Puolimaratoneja kiertueellani on kaikkiaan seitsemän. Tällä hetkellä ajatus on se, että juoksuista kolme on tavoitteellisia puolimaratoneja, jolloin juoksen kelloa vastaan. Nämä avaintapahtumat on merkitty listaan lihavoinnilla. Muissa tapahtumissa pyrin noudattamaan HNHKK-metodia eli Hölkkää Niin Hiljaa Kuin Kehtaat. Numerolapusta huolimatta. Tähänkin suunnitelmaan pidätän oikeuden muuttaa mieleni.

Lisäksi juoksen yhden kympin matkan Helsinki Twilight Runissa, ihan vain siksi, että tapahtuma vaikuttaa niin hienolta ja osallistumismaksusta kokonainen kymppi menee Syöpäsäätiön tärkeään työhön.

Voi olla, että siellä on tarve kokeilla, mihin aikaan kymppi on mahdollista tuossa kohtaa kesää kiskaista. Mutta jos sattuu laiska päivä, niin sitten se fiilishölköttely.

Kiertueohjelma (oikeudet muutoksiin pidätetään)

Helsinki City Run 14.5. (loppuaika 2.13.41)
Forssan Suvi-ilta 18.6.
Paavo Nurmen puolikas, Turku 2.7.
Heinolan kaupunkipuistojuoksu 23.7.
Helsinki Twilight Run (10 km) 6.8.
Kangasalan puolimaraton 13.8.
Tallinnan puolimaraton 11.9.*
Uusi Lahti -juoksu 25.9.

*Tallinnan reissu vielä pienellä kysymysmerkillä. Jos ei toteudu, niin samana päivänä juostaan Lasse Viren -juoksu Myrskylässä. Sinne siis!

Ennätysreittiä haistelemassa

Tapahtumista viisi on minulle reitteineen täysin uusia tuttavuuksia. Yksi tausta-ajatus tälle kiertueelle on myös saada tuntumaa uusiin juoksureitteihin. Että sitten KUN joskus vuonna X, Y tai Z olen elämäni kunnossa ja voin lähteä rikkomaan haamurajaani eli alittamaan kahta tuntia, tiedän millä reitillä sitä kannattaisi lähteä tekemään.

Eikä lahtelainen pienyrittäjä kai voisi kiertuettaan muualle päättää kuin kotikisaan, eli Uusi Lahti -juoksuun (jonka yhteydessä muuten tänä vuonna juostaan myös SM-maraton) syyskuun lopulla. Saa nähdä onko silloin todella kanttia hissutella HNHKK-metodilla vai iskeekö tarve laittaa kaikki peliin kiertueen päätöksen kunniaksi.

Hyvin todennäköistä on, että jollekin osallistumiselle tulee este. Sairastumiset kun eivät katso sopivaa aikaa kalenterista. Mutta juoksu kerrallaan tulen tätä kiertuetta viemään läpi ja jokainen suoritus luonnollisesti raportoidaan Vapaa verbaalikko -blogiin.

Tervetuloa mukaan kiertueelle ja nautinnollista (juoksu)kesää kaikille!


PÄIVITYS KIERTUEOHJELMAAN 27.5.: Helsingin Twilight Run 6.8. vaihdettu Hämeenlinnan kymppiin 30.7. Syystä että…

PÄIVITYS KIERTUEOHJELMAAN 8.8. Tallinnan puolimaraton 11.9. vaihdettu Reiskan maratonin puolikkaaseen Pyhtäällä 3.9. Syystä että…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s