Mainostoimisto Queens Merkityskirjojen hyvää tekevillä vastikeostoksilla

On perjantai-iltapäivä lahtelaisessa mainostoimistossa ja aika rauhoittua hetkeksi kahvikupin äärelle. Mainostoimisto Queensin naiset ovat kuulleet mielenkiintoisesta paikallisesta innovaatiosta: Merkityskirjat-lastenkirjasarjasta, joka syntyy joukkorahoituksella – ja JOUKKOLUOVUUDELLA.

Koko päivän luovuuden puuskassa ahertaneet ammattilaiset päättävät rauhoittaa kahvitauon luovuudelta, joten he tutkivat Merkityskirjojen joukkorahoituskampanjan vastikelistaa, josko sieltä löytyisi jokin vaihtoehtoinen tapa osallistua rahoitukseen.

Ja heti tärppäsi! Listan ensimmäinen vastike on juuri näitä naisia koskettava:

Eläinten päivän korttitervehdys lapsilta palvelutalon asukkaille 20 euroa

 Sen myyntipuhe kuuluu näin:

Asuuko sinulle tärkeä jo ikääntynyt ystävä/sukulainen kauempana palvelutalossa tai hoitokodissa?

Tai haluaisitko yllättää läheisen palvelutalon tuntemattomat mummot ja vaarit eläinaiheisella tervehdyksellä Maailman eläinten päivän kunniaksi 4. lokakuuta?

Ja ei kun mesenoimaan!

Graafinen suunnittelija Tuula Männistö haluaa ehdottomasti lähettää tervehdyksen lahtelaiseen Lehtiojan palvelukeskukseen, koska siellä on moni tärkeä sukulainen ja tuttu viettänyt elämänsä ehtoopuolta.

Queensin toinen visualisti Sirpa Outinen valitsee Karjalan tyttönä Ylämaan Kosenkodin ja copywriter Kati Vehkakoski lähettää tervehdyksen Luopioisiin.

– Toiset isovanhempani asuivat siellä pääosan elämästään ja olen itse viettänyt monet ihanat lapsuudenkesät Luopioisissa. Kortti ilahduttakoon siellä vieraita mummoja ja pappoja, kun omia ei enää ole.

Tuula ja Sirpa ryhtyvät näin mesenaateiksi elämänsä ensimmäistä kertaa.

– Vaan eipä tuo vaikeaa ollut, ihan kuin mikä tahansa verkkokauppaostos pankkitunnuksilla tai luottokortilla tehtynä. Onneksi ei tarvinnut rekisteröityä mihinkään, toteaa Sirpa.

Kati on aiemmin rahoittanut muun muassa Siivouspäivää, joten hänelle Mesenaatti-palvelu on entuudestaan tuttu. Rahoituksen tekeminen on helppoa, joten hyvä mieli on näin hetkessä hankittu sekä noviiseille että konkarille.

20170331_133339

Rahoitus käy kätevästi verkkokauppaostoksen tapaan.

Ja kun jo kolme hienoa rahoitusta on tehty, ilahduttaa vielä Queensissä harjoittelijana vieraileva graafikko Elina Anttila koko porukkaa. Myös hän haluaa ehdottomasti olla mukana rahoittamassa pienellä summalla eläinsuojelutyötä tukevaa lastenkirjaa! Hänen tervehdyksensä lähtee kotiseuduille Kokkolaan.

Eläinkortin taide vielä arvoitus

Queensin mesenaatit jäävät odottamaan jännityksellä lokakuuta, jolloin kortit postitetaan saajilleen Maailman eläinten päivän kunniaksi. Millaisia nuo eläinaiheiset kortit ovat, on vielä arvoitus, sillä ne taiteillaan käsityönä Vilinäntalojen pikkupäiväkodeissa Lahdessa ja Hollolassa.

– Huikean hieno idea! Ties vaikka joku taiteilijanalku päätyisi graafisen suunnittelijan uralle. Tuollainen uniikki teos ikäihmisiä ilahduttamaan on ainakin hieno avaus, innostuu Tuula.

Kun naiset kuulevat, että Merkityskirjojen toimisto on muuttamassa Lahdessa Rautatienkadulle, jossa myös Queensin luova paja sijaitsee, heillä tulee ajatus:

– Haastamme kaikki muut Rautsikan pienyrittäjät mukaan tukemaan tätä innovatiivista lastenkirjasarjaa, joka syntyy lahtelaisyritysten yhteistyönä.


Merkityskirjojen joukkorahoitus käynnissä 10.5. asti. Sekä yksityishenkilöt että yritykset voivat osallistua. Tarjolla on runsaasti erilaisia ja erihintaisia vastikkeita. Tutustu kampanjaan Mesenaatissa ja tule mukaan.

20170331_133007

Copywriter Kati Vehkakoski ryhtyi mesenaatiksi. Hänenkin ansiostaan Suomeen syntyy uutta kulttuuria ja taloutta!

Merkityskirjat on Toteuttamo Verbaalin tavaramerkki, jonka rekisteröinti on parhaillaan vetämässä. Kampanjan etenemistä voit seurata Merkityskirjojen Facebook-sivulla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s