”Rautsikan” yrittäjät mukana Merkityskirjoja tukemassa

Mainostoimisto Queensin liikkeelle laittama haaste yhteisöllisen lastenkirjasarjan – Merkityskirjojen – tukemisesta lähti liikkeelle Lahden Rautatienkadun pienyrittäjien keskuudessa.

Myös Merkityskirjat avaa oman toimistonsa Lahden ydinkeskustaan Rautatienkadulle. Haasteeseen vastaamalla muut lahtelaisyrittäjät toivottavat samalla uuden yrittäjän tervetulleeksi nauttimaan ”Rautsikan hengestä”.

Jokainen yrittäjä valitsi itselleen/yritykselleen sopivimmalta tuntuvan vastikkeen.

Parturi-kampaamot Tanner ja Liike

Hiusmuotoilija Miia Tannerilla ei vastikkeen valinnassa mene kuin sekunti – jos sitäkään. Pate- ja Matti-kissojen emäntä haluaa ehdottomasti ennakkotilata yritykselleen Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana -kirjan.

– Tiedän, että tämän kirjan luovat tekijät ovat itsekin henkeen ja vereen kissaihmisiä, joten lastenkirja on varmasti täynnä ihania kissamaisia yllätyksiä, Miia intoilee.

Eläinsuojelutyötä tukeva lastenkirja palvelee varmasti myös parturi-kampaamon odotussohvalla pienempiä asiakkaita, joita Tannerilla käykin ilahduttavan paljon.

Rautsikan toisessa päässä niin ikään lapsiasiakkaita mielellään palveleva Piia Larinto Parturi-kampaamo Liikkeestä ajattelee täysin samoin. Myös hän ennakkotilasi mielellään yhden lastenkirjan asiakkaidensa iloksi.

Ravintola Roux ja Bistro Popot

Vuoden ravintolaksi 2016 valitun Roux’n yrittäjä Kati Häkkinen innostuu kirjatilauksesta myös, sillä ravintolapöydissäkin tarvitaan toisinaan ajanvietettä pienille tärkeille asiakkaille. Koska arvostetulla Häkkisen yrittäjäpariskunnalla on nykyisin toinenkin ravintola Rautsikan toisessa päässä – Bistro Popot – lähtevät he mukaan kahden Merkityskirjan ennakkotilauksella.

Ravintola Taivaanranta

Ja Lahden Rautatienkadultahan löytyy valinnanvaraa hyvän ruoan ystäville. Teerenpeli Yhtiöt -konserniin kuuluva Taivaanranta on lunastanut paikkansa yhtenä kaupungin ravintolaklassikkona. Ja mukana ollaan tietenkin Merkityskirjoja tukemassa!

Kirjatilaus on vetämässä myös Taivaanrannan pienille vieraille.

Green Light Lahti

Puutarha-alan erikoisliikkeessä osoitteessa Rautatienkatu 10 eletään toukokuussa viileistä säistä huolimatta sormet jo syvällä mullassa, ja visoidaan kauneutta kesään. Sesonkiaika on juuri alkanut, mutta aina löytyy hetki aikaa hyvälle asialle. Rautsikka-haaste siis vastaanotettu ja kirja tilattu myymälään!

Merkityskirjat muuttaa Dooroomiin

Blogitekstin alussa ollut viittaus siihen, että myös yritys Merkityskirjojen takana – Toteuttamo Verbaali – on pian Rautsikan yrittäjäporukkaa vaatii vielä pientä selvennystä. Merkityskirjat on siis muuttamassa Lahden ytimeen avautuvaan co-working-tilaan nimeltä Dooroom.

Myös moni Dooroom-naapuri on jo lähtenyt Merkityskirjojen tukijoukkoihin. Mehujehun, tuon mainion lahtelaisinnovaation, jehut Aki ja Markus (Innotuning Oy) lahjoittivat mesenointikampanjan vastikkeiksi kunnon erän Mehujehuja.

Petri Koivisto Design ja Valmennuksen Vire tilasivat itselleen signeeratun Merkityskirjan (hintaan 47 euroa). Thero Design taas lunasti itselleen lipun sisäpiirjulkkareille, joita vietetään siis Kätevä & tekevä -messuilla 4. marraskuuta.

Joukkorahoitus on nyt päättynyt, mutta yritykset voivat edelleen tehdä kirjasta ennakkotilauksia joko yksittäiskappaleena tai kymmenen kirjan sarjana, kuten esimerkiksi Ferroplan teki.

Ota yhteyttä: info@merkityskirjat.fi tai 050 555 2577 (Terhi Kangas, Verbaalin Merkityskirjat).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s