Ferroplan vappuna joulumielellä: Merkityskirjoista iloa Orimattilan päiväkoteihin

Löytökissoista kertova ”Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana” kertoo jo ensisilmäyksellä Merkityskirjojen tärkeän Merkityksen. Sen kanteen tulee maininta 7 euron tuesta eläinsuojelutyölle.

Marraskuussa ilmestyvä Merkityskirja on mitä mainion liikelahja- tai joululahjaidea yrityksille: omalle henkilöstölle, asiakkaille tai yhteistyökumppaneille. Sillä vaikka vastaanottajalla itsellään ei olisi pieniä lapsia, löytyy yleensä lähipiiristä aina joku, jota voi kissamaisella kirjalla ilahduttaa.

Orimattilalaisen Ferroplanin toimitusjohtaja Minna Patosalmi syttyi Merkityskirjojen idealle hetken pohdinnan jälkeen.

– Kirjan tekijät ovat tuttuja sanan ja kuvan ammattilaisia. Terhi on näkemyksellinen kirjoittaja ja Anna lahjakas kuvittaja-graafikko. Heidän yhteistyöllään ei voi syntyä muuta kuin kerrassaan mainio lastenkirja, Patosalmi toteaa.

Patosalmi päätti jakaa Merkityskirjojen kautta hyvää joulumieltä oman paikkakunnan lapsille. Ferroplan ennakkotilasi joukkorahoituskampanjan vastikkeena kymmenen signeerattua Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana -kirjaa. Kirjat jaellaan joululahjoina Orimattilan päiväkoteihin, joita on yhteensä yhdeksän. Kymmenes kirja lahjoitetaan Orimattilan kirjastoon.

Tekijät signeeraavat jokaiseen kirjaan paitsi omat nimensä myös paikallisen Ferroplanin joulutervehdyksen.

Tuoreen ajattelun viehätys

Merkityskirjoissa Patosalmea viehättää idean lisäksi myös pienyrittäjien rohkeus toteuttaa omannäköisensä unelma. Ferroplan arvostaa myös omassa liiketoiminnassaan think big -ajattelua ja tuoreita näkemyksiä. Ferroplanilla on aina ollut vahva halu tehdä asioita omalla tavallaan – eri tavalla kuin muut. Se tie on johtanut alan markkinajohtajuuteen Suomessa, mutta vahva näkemyksellisyys on arvossaan myös kansainvälisillä kentillä.

Myös Merkityskirjat haluaa tehdä omaa juttuaan uudella tavalla. Poikkeuksellisen suuri 28 prosentin lahjoitusosuus jokaisesta myydystä Merkityskirjasta on mahdollinen juuri siksi, että käyntiinlähtökuluja katetaan osin joukkorahoituksella. Lisäksi Merkityskirjojen tuotantotapa ilman isoa kustantajaa on mahdollisimman suoraviivainen, ja siksi myös kustannustehokas.

– Toivon myötätuulta Merkityskirjoille nyt ja tulevaisuudessa. Merkityskirjat osallistaa hienolla tavalla myös lukijat mukaan kirjan tarinaan. Se on aidosti uusi innovaatio, jonka kehittymistä seuraan mielelläni, Patosalmi toteaa.

ferroplan_messuilla

Ferroplanin toimitusjohtaja Minna Patosalmi (oikealla) arvostaa rohkeutta ja erottautumista. Viime vuoden Alihankintamessuilla oltiin mökkitunnelmissa – ja erotuttiin varmasti!

Toisen polven perheyritys Ferroplan Oy on Suomen johtava kappale- ja massatavaran käsittelyyn kuljetinratkaisuja suunnitteleva ja valmistava yritys. Ferroplanin Ei mitään rimpuloita -blogi on palkittu teollisuusblogien pioneerina ja on hyvä osoitus Ferroplanin omintakeisesta tavasta tehdä erottuvaa bisnestä. www.ferroplan.fi


Kymmenen kirjan ennakkotilauksia voi tehdä 10.5. saakka osoitteessa www.mesenaatti.me/merkityskirjat. Mesenaatti-palvelussa maksutapavaihtoehtoina ovat luottokortti ja verkkopankkitunnukset. Ostoksesta lähetetään kuitti sähköpostiin alv-erittelyineen. Mikäli haluaisit tehdä tilauksen laskulle, ota yhteyttä: info@merkityskirjat.fi tai soita 050-555 2577 (Terhi Kangas)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s