VUOSI 2017: Kuningasajatus taskussa kotikonttorista maailmalle

Vuodelta 2017 on lupa odottaa suuria.

Ei suinkaan siksi, että vuosi 2016 olisi ollut niin umpisurkea, että kaikki parannukset siihen tarkoittaisivat jo suuria. Päinvastoin. Kulunut vuosi on ollut minulle ja Toteuttamo Verbaalille hyvä.

Päivitin tunnelmiani yrittäjyyden ensiaskelista blogiin avoimena kirjeenä jo kesällä eivätkä ne ole juurikaan muuttuneet, joten ei niistä tässä yhteydessä enempää.

Vuodelta 2017 odotan paljon erityisesti kahdesta syystä.

Aleksi 10 – pian tavataan!

Toteuttamo Verbaali muuttaa tammikuussa – siis jo ensi maanantaina – keskelle kaupungin humua. Kotikonttori ei ole tehnyt minusta vielä reilussa vuodessa mökkihöperöä, vaan periaatteessa voisin jatkaa työskentelyä täältä kotiseinien sisältä, mutta eteen nyt vain sattui tulemaan tilaisuus, joka oli liian hyvä hukattavaksi.

Jaan siis työhuoneen Lahden Aleksi 10:ssä, aivan torin laidalla, Thero Designin kanssa. Meillä on yhteisiä asiakkaita, joiden töiden tekeminen tulee takuulla sekä tehostumaan että laadullisesti paranemaan yhteisen työtilan ja face-to-face-mahdollisuuksien myötä. Ei enää taittotiedostojen kommentointia kömpelöllä muistilapputekniikalla peedeeäffään!

verbaalin_toimistomuki

Keskustakonttoria varten hankittu toimistomuki muistuttaa yrittäjää olennaisesta.

Firman ekat yyteet

Täysin kivuton prosessi tämä ei ole ollut, sillä se tarkoitti myös Toteuttamo Verbaalin ensimmäisiä yt-neuvotteluita uskollisen konttorikissa Mairen kanssa. Neuvottelut eivät kuitenkaan johtaneet irtisanomisiin, vaikkei Maire voikaan lähteä kanssani Aleksille. Sen sijaan Maire ylennettiin Renkomäen haarakonttorin toimistopäälliköksi. Onhan sitä jonkun hommia täälläkin hoidettava.

konttorikissa_maire

Tuleva Renkomäen konttorin toimistopäällikkö assistenttitehtävissä blogin kuvauksissa.

Siispä kiitos rakas Maire yhteistyöstä ja onnea uusiin haasteisiin! (Eiköhän sitä ilta- ja viikonloppuvuoroja tehdä jatkossakin ”toisinaan” yhdessä…)

Think big – you can do it

Toinen fiiliksiä nostattava asia onkin vielä liikesalaisuus. Olen hakenut erään Kuningasajatukseni jatkokehittelyyn Innovaatioseteliä. Joulukuussa jätetyt hakemukset Tekes on luvannut käsitellä 13.1. mennessä. Elämme siis hurjan jännittäviä aikoja.

Hoen itselleni tasaisin väliajoin uskonvahvistukseksi THINK BIG. Älä edes yhdellä aivosolullasi epäile, etteikö tässä olisi ilmiön aineksia! Ja sitten visioin taas into piukassa pidemmälle.

Uskon ideaani niin vahvasti, että aion edistää sitä joka tapauksessa tavalla tai toisella, vaikka hakemukseni hylättäisiin. Olen kuitenkin toiveikas myös Innovaatiosetelin suhteen, sillä kaikki luottosparraajat, joille olen ideaani esitellyt, ovat innostuneet siitä välittömästi.

Itsehän olen niin innoissani, että omien ajatusten kanssa on välillä vaikea rauhoittua nukkumaan.

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, pääsen tiedottamaan asiasta julkisuuteen 1. maaliskuuta. Sitä ennen on kuitenkin edessä aivan valtavasti työtä. Suunnitelmia. Laskelmia. Selvityksiä. Palavereita. Verbaalin tammi-helmikuu alkaakin olla jo kalenteroitu aika täyteen – sekä maksavien asiakkaiden töitä että tätä omaa Kuningasajatusta. En siis voisi tätä vuotta 2016 paremmalla mielellä päättää.

Vuosi on ollut raskas.

Olen tehnyt töitä enemmän kuin palkollisena ikinä eikä kaikki ole mennyt joka käänteessä toiveideni mukaan. Vuosi on kuitenkin ollut myös yksi elämäni antoisimmista. Ja ensi vuonna saan laittaa entistä isompaa vaihdetta silmään, jos vain uskallan. Ja uskallanhan minä.

Onnea ja menestystä vuodelle 2017!

2 kommenttia artikkeliin ”VUOSI 2017: Kuningasajatus taskussa kotikonttorista maailmalle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s