Lahden yrityspalveluseteli 2020: Toteuttamo Verbaalin palvelut setelin saajalle

Koronan aiheuttama poikkeustila vaikuttaa todennäköisesti jokaisen yrityksen liiketoimintaan. Kun kriisi on ohi, saattaa yritys huomata, että jokin liiketoiminnassa on muuttunut pysyvästi. Myös viestintään ja markkinointiin on silloin tehtävä muutoksia.

On ymmärrettävää, ettei markkinointi välttämättä ole yrittäjän päällimmäinen ajatus tässä hetkessä, kun kaikki paukut menevät poikkeustilanteesta selviämiseen. Yritykseni Toteuttamo Verbaali auttaa keskittämään markkinointiajatukset huomista pidemmälle. Pieniä lahtelaisyrityksiä voin auttaa nyt yrityspalvelusetelin buustaamana.

Mikä yrityspalveluseteli?

Yritys, jonka rekisteröity kotipaikka sekä toimipaikka on Lahdessa, voi hakea Lahden kaupungilta kokonaisarvoltaan 5000 euron (alv 0 %) Yrityspalveluseteliä myynti- ja markkinointipalveluiden ostamiseksi kaupungin kilpailuttamilta palveluntuottajilta. Yrityksen omavastuu setelin kokonaisarvosta on 1000 euroa (alv 0 %).

Lisätietoa setelistä ja hakuohjeet LADECin sivuilla.

Lahden kaupunki on päättänyt jakaa paikallisten yritysten korona-ahdingon helpottamiseksi kaikki tämän vuoden yrityspalvelusetelit (arvo yhteensä 200 000 euroa) jo keväällä. Hakuaikaa on lyhennetty (30.3.-14.4.), jotta setelillä hankittavat palvelut olisivat yritysten käytettävissä mahdollisimman pian.

Kaupunki laskuttaa seteleiden omavastuuosuuden yrityksiltä poikkeustilanteen vuoksi vasta loka-joulukuussa 2020.

Toteuttamo Verbaali on yksi viestinnän ja markkinoinnin tekijöistä, jonka palveluihin lahtelaisyritys voi saamansa setelin käyttää. Esittelen tässä bloggauksessa lyhyesti tarjolla olevan palveluvalikoiman.

Kehittämissuunnitelmalla vauhtiin

Yksilöllinen kehittämissuunnitelma kuuluu palvelusetelin käyttäjälle aina. Sen lisäksi yritys valitsee yhden palvelupaketin neljästä vaihtoehdosta. Autan mielelläni yritystä valitsemaan tarpeisiin parhaiten vastaavan kokonaisuuden, kun olen saanut kehittämissuunnitelman kautta kokonaiskuvan yrityksen toiminnasta. Palvelupakettia ei siis tarvitse osata valita vielä tässä vaiheessa.

Kehittämissuunnitelma etenee seuraavasti:

 • helposti hoituva STARTTIKYSELY
  Noin 15 minuutin paneutumisen vaativa sähköpostitse toimitettava kysely 1-5 avainhenkilölle organisaatiossanne.
 • sopivasti luova IDEOINTIPAJA
  Yksilöllinen työpaja kyselyn pohjalta. Kokonaiskuva nykyhetkestä ja tahtotilasta tulevaan: mitä, miksi, kenelle ja ennen kaikkea miten.
 • selkokielinen VERBAALIANALYYSI
  Työpajan perusteella ehdotus toimenpiteistä, joihin ryhdytään välittömästi sekä suositukset tulevista markkinoinnin kehittämisaskeleista.
 • tavoitteellinen KÄYNNISTYSPAJA
  Verbaalianalyysin läpikäyminen yhdessä. Suunnitelma toimenpiteistä, joilla yrityksen markkinoinnin kehittäminen käynnistyy.

Palvelupakettivaihtoehdot

paketti1_ypseteli

paketti2_ypseteli

Muutamia kirjoittamiani yritystarinoita löydät tästä Vapaa Verbaalikko -blogista. Listaan tähän niistä muutaman keskenään hyvin erilaisen eri toimialoilta:

Vääksyn Lääkärikeskuksen tarina
Rezulton tarina (taloushallinnon ala)
Valmennuksen Vireen tarina
Kanavan Panimon tarina

paketti3_ypseteli

paketti4_ypseteli

Muutama sananen Verbaalista

Toteuttamo Verbaali Oy on vuonna 2015 perustamani tekstisuunnitteluun ja markkinointiviestintään erikoistunut yritys. Alalla olen työskennellyt lähes 20 vuotta: mainostoimistoissa, tiedottajana, toimittajana ja toimituspäällikkönä.

Toteuttamo Verbaali on osa Dooroomin coworking-yhteisöä, jonka avulla mikroyrityksen hartiat kasvavat isoa toimijaa vastaavaksi. Verkostostani löytyy luottokumppaneita esimerkiksi graafiseen suunnitteluun, videotuotantoon, valokuvaukseen tai yritysvalmennukseen.

Lisätietoa löydät yritykseni sivuilta www.verbaali.fi

Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin vielä mietityttää!

Terhi Kangas
etunimi.sukunimi@verbaali.fi
050 555 2577

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s